[Nieuws] Geschreven door Bas op 2013-06-03 17:07:52

Nintendo start actie voor Monster Hunter 3 Ultimate - gratis exemplaar voor vrienden

Nintendo liet in een persbericht weten dat zij binnenkort een Monster Hunter 3 Ultimate-promotieactie zullen lanceren voor de Nintendo 3DS. Monster Hunter 3 Ultimate is zowel op de Wii U als de Nintendo 3DS verschenen en laat je met jagers jagen op allerlei monsters. Dit kan met beide versies tegelijk in de multiplayer-stand, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om je eigen save-file over te zetten van de ene versie naar de andere, zodat je zowel thuis als onderweg je eigen avontuur kunt spelen. Wij gaven Monster Hunter 3 Ultimate een 8,5 in onze review. Nintendo liet vandaag in een persbericht weten dat vanaf 4 juni om 00:01 de promotieactie Monster Hunter: Gift & Hunt Together zal starten. Als je in bezit bent van de game Monster Hunter 3 Ultimate, krijg je een aanbevelingscode op het moment dat je deze game voor 30 juni 23:59 bij Club Nintendo registreert. Deze aanbevelingscode kun je vervolgens aan een vriend of vriending geven. Als deze vriend of vriendin een Nintendo 3DS of een Nintendo 3DS XL registreert tussen 4 juni en 15 augustus, zal hij of zij een gratis downloadcode ontvangen voor Monster Hunter 3 Ultimate. Het persbericht vind je onderaan dit artikel. Monster Hunter 3 Ultimate is sinds 22 maart 2013 beschikbaar in Europa als gamecard-versie bij de retailers en als downloadversie in de Nintendo 3DS eShop

REKRUTEER EEN VRIEND VOOR JE NINTENDO 3DS-JAGERSGROEP MET DE MONSTER HUNTERâ„¢: GIFT & HUNT TOGETHER PROMOTION

Ontdek hoe een vriend gratis met je kan spelen in de meerspelerstand van
Monster Hunter 3 Ultimate!

3 Juni 2013 – Monster Hunter 3 Ultimate op Nintendo 3DS zit vol spectaculaire actie, met een keur aan monsters, honderden missies en duizenden wapens en wapenonderdelen om te ontdekken. En hoewel het een geweldige ervaring voor een enkele speler is, wordt het nog beter in de lokale, draadloze meerspelerstand, waarin vier spelers bij elkaar in de buurt hun krachten kunnen bundelen om samen enorme beesten te verslaan. Nu is het nog eenvoudiger om een team jagers samen te stellen dankzij onze Monster Hunter: Gift & Hunt Together-actie!

Registreer Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie) voor 23:59 uur op 30 juni bij Club Nintendo en je ontvangt een aanbevelingscode om aan een vriend te geven. Als je vriend tussen 4 juni vanaf 0:01 uur en tot 30 juli om 23:59 uur een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL registreert en voor 23:59 uur op 5 augustus 2013 deze aanbevelingscode invoert, ontvangt hij of zij een gratis downloadcode voor Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie)! Zo kunnen jullie een team vormen in de lokale draadloze meerspelerstand en samen een onvergetelijk avontuur beleven!

Of je nu een doorgewinterde krijger op zoek naar een jachtpartner bent of een nieuwkomer die staat te trappelen om te beginnen, dit is de actie voor jou! Ontdek alle informatie op de site van de Monster Hunter: Gift & Hunt Together-actie!

Gekoppelde games

Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS)