[Nieuws] Geschreven door Roland op 2013-06-04 13:52:22

Gamesbymo: "Een Nintendo 3DS-versie van A.N.N.E zal zeker komen"

Vandaag is bekendgemaakt dat de Wii U eShop-game A.N.N.E waarschijnlijk een Nintendo 3DS-versie krijgt. A.N.N.E is een Wii U eShop-game van Gamesbymo en gefundeerd bij kickstarters. In het spel zul je de robot A.N.N.E moeten reden voordat ze ontmanteld wordt. A.N.N.E speelt zich af op de planeet Gomi en zal een Metroidvania-platformer zijn waarbij er een mogelijkheid is om zelf je weg te kiezen en verborgen paden te ontdekken. Tevens zul je zowel te voet als vliegend verschillende levens en vele vijanden moeten verslaan. In een recent interview met de ontwikkelaar van A.N.N.E is bekendgemaakt dat de game een Nintendo 3DS-versie krijgt. Op de vraag of er een Nintendo 3DS-versie van de game wordt overwogen, kon ontwikkelaar Mo Broots zeggen dat hij zeker is dat er een Nintendo 3DS-versie van het spel komt (vertaald):

"Natuurlijk, maar het zit op dit moment niet in de planning. Waar ik nu vooral op wil focussen, is het maken van een geweldig spel en daarna ben ik er zeker van dat een Nintendo 3DS-port zal gaan gebeuren."
A.N.N.E zal midden 2014 te koop zijn op de PC, wanneer de Wii U eShop-versie beschikbaar is, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Gekoppelde games

A.N.N.E (Wii U eShop)

A.N.N.E (Nintendo 3DS eShop)