[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-06-10 06:50:51

WayForward overweegt Wii U-versie van Mighty Switch Force! 2

WayForward heeft tegen Nintendo Force gezegd dat ze een Wii U-versie van Mighty Switch Force! 2 aan het overwegen zijn. Mighty Switch Force! 2 is het vervolg op Mighty Switch Force!, welke in 2011 voor de Nintendo 3DS eShop verscheen en wij een 8 gaven in onze review. Hoofdpersonage Patricia Wagon zal ditmaal niet de rol van politieagente op haar nemen maar die van een brandweervrouw. Het spel zal grotendeels op dezelfde voet doorgaan als haar voorganger, maar zal tevens nieuwe spelelementen bevatten zoals nieuwe puzzels. Vandaag hebben we het nieuws dat WayForward, ontwikkelaar van de Mighty Switch Force!-serie, aan het overwegen is om een Wii U-versie van Mighty Switch Force! 2 op de markt wil brengen. Het gebeurde met het eerste deel in de serie ook, daar verscheen een Wii U eShop-versie na de succesvolle release in de Nintendo 3DS eShop. Matt Bozon zei het volgende hierover (vertaald):

"Voor nu zal Shantae onze hoogste prioriteit kennen. Als we Mighty Switch Force! 2 in Hd gaan maken, dan gebeurt dat in een latere periode. Toch hebben vele fans ons gevraagd om de Nintendo 3DS-game te brengen naar de Wii U. Het is mogelijk en we overwegen het."
Of er ooit een Wii U-versie van Mighty Switch Force! 2 zal verschijnen, is vooralsnog niet bekend. Wel zal de Nintendo 3DS eShop-versie vanaf 27 juni te downloaden zijn in Europa.

Gekoppelde games

Mighty Switch Force! 2 (Nintendo 3DS eShop)