[Media] Geschreven door Mink op 2013-06-11 23:23:24

Multiplayer, moeilijkheidsgraad en meer in nieuwe info van Pikmin 3 in Developer Direct

Shigeru Miyamoto praat gepassioneerd over de vernieuwingen en verbeteringen van Pikmin 3 voor de Wii U. In onderstaande video zien we Shigeru Miyamoto praten over verschillende aspecten uit Pikmin 3. De man in kwestie praat vol jeugdig enthousiasme over de aankomende titel die zal verschijnen op de Wii U.

Shigeru Miyamoto begint met het te vertellen dat Pikmin 3 er is gemaakt omdat ze het wilde, de nieuwe Wii U zou perfect zijn voor Pikmin. De Wii Remote Plus en het touchscreen van de Wii U GamePad zijn volgens Shigeru perfect voor het spel. Verder is er nieuwe informatie over de tijdsdruk in het spel. Er zal wel een bepaalde "Day Time" aanwezig zijn, maar je mag zoveel dagen nemen als je wilt. Je kunt dus op je eigen gemak het spel zien uit te spelen. De grote bazen uit Pikmin 3 zullen een blijvende schade achterlaten in de wereld. Des te meer dagen je nodig hebt om een grote baas te verslaan, des te meer schade hij aan de wereld zal toebrengen. Je zult zo effectief mogelijk moeten spelen, wil je zoveel mogelijk punten binnen halen. Je hebt drie kapiteins en hiertussen kun je altijd switchen. Hiermee kun je veel tegelijkertijd gedaan krijgen, maar je kunt er ook voor kiezen om rustig te genieten van de omgeving.

Pikmin 3 kent tevens drie verschillende gamemodes: Story Mode, Mission Mode en Bingo Mode. In de Mission Mode zul je verschillende missies moeten voltooien, deze mode is volgens Shigeru Miyamoto enorm handig om te gebruiken als je beter wilt worden in het spel. De Bingo Mode is een multiplayer mode waarin je zo snel mogelijk een bingo-kaart moet vullen. Je kunt deze modus op verschillende manieren spelen, door de items op je tegenstander zijn bingo-kaart te pakken, door je tegenstander zijn Pikmin te verslaan of door snel je eigen items te verzamelen. Pikmin 3 verschijnt op 26 juli 2013 in Europa voor de Wii U.

Gekoppelde games

Pikmin 3 (Wii U)