[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-06-12 06:09:33

Batman: Arkham Origins zal speciale Wii U GamePad-mogelijkheden kennen

Joystiq heeft via een interview kunnen achterhalen dat de Wii U GamePad op een speciale manier wordt ingezet bij Batman: Arkham Origins. Batman: Arkham Origins is het derde deel in de Batman: Arkham-serie. Het spel speelt zich af voor de andere twee games in de serie en neemt de speler mee naar het verleden van Batman. Je leert de belangrijke personages voor het eerst kennen en zo ontdek je de grondslag van de relaties in de andere games. Eerder hadden we veel nieuwe informatie, screenshots en één trailer van Batman: Arkham Origins. Vandaag hebben we wederom nieuwe informatie over deze Wii U-titel. In een interview is gebleken dat de game op een bepaalde manier gebruik zal maken van de Wii U GamePad. Batman: Arkham Origins senior producer Ben Mattes liet in een interview weten (vertaald):

"We gaan niet in details praten, maar we moedigen mensen aan om hun fantasie te gebruiken. Uiteraard hebben we aandacht besteed aan de Wii U-versie en wat voor soort functies logisch zijn voor deze console."
Batman: Arkham Origins ligt op 25 oktober 2013 in de Europese winkelschappen. De game verschijnt voor de Wii U, Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins (Wii U)