[Nieuws] Geschreven door Roland op 2013-06-14 23:41:38

Nintendo: "We kijken naar mogelijkheden voor downloadbare content in The Legend of Zelda"

Eji Aonuma heeft op de E3 opvallende uitspraken gedaan over de toekomst van The Legend of Zelda-serie. Eiji Aonuma, de producent van The Legend of Zelda-serie, heeft zojuist in een interview met Nintendo Life aangegeven dat ze bij Nintendo aan het kijken zijn naar eventuele mogelijkheden voor downloadbare content in toekomstige The Legend of Zelda-games. Hierbij zou er volgens Aonuma gedacht moeten worden aan extra gebieden en een verrijking van de ervaring. Wel geeft Aonuma aan dat de downloadbare content het waard moet zijn voor de gebruiker en dat de juiste balans gevonden moet worden tussen de kosten en de inhoud (vertaald):

"We zijn zeker op verschillende manieren aan het kijken naar toegevoegde inhoud om de ervaring van de gebruiker te verbeteren. Misschien meer gebieden om te ontdekken of gewoon een verrijking van de ervaring dat niet op de disc staat. Maar we moeten ook in overweging nemen dat als we hier kosten voor gaan vragen, de inhoud het waard moet zijn voor de gebruiker.

Het is dus zeker iets waar we de balans in moeten vinden, maar ik kan niet zeggen dat het iets is wat we niet overwegen"
Momenteel is Nintendo bezig met de ontwikkeling van de nieuwe The Legend of Zelda voor de Wii U. Of deze titel downloadbare content zal ondersteunen is nog niet bekend.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)