[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-06-15 16:37:17

Eén screenshot, singleplayer campagne en meer in nieuwe info van Super Smash Bros.

Er is één nieuwe screenshot en nieuwe informatie vrijgegeven van Super Smash Bros. Wii U en Super Smash Bros. 3DS. Super Smash Bros. zal wederom een single player campagne hebben. Sakurai verklaarde in een interview dat Super Smash Bros. voor de Wii U en de Nintendo 3DS wederom een campagne zal hebben, echter zal deze niet lijken op Subspace Emissary. Sakurai zei in het interview (vertaald):

"Er zal een single player campagne zijn in de nieuwe Super Smash Bros., maar hij zal niet lijken op die van Brawl. Er is een ding dat we alleen bij de Smash Bros.-serie kunnen doen - omdat we al die verschillende personages hebben - en dat is een soort van fan-film ervaring geven als speciaal cadeau. Maar nu dat deze dingen op het internet zijn gepost, is het niet echt meer een cadeau.

(...)

Wat we nu hebben besloten, we gaan deze filmpjes vanaf het begin beschikbaar stellen. We zullen een filmpje hebben van de Wii Fit Trainer, de Villager en voor Mega Man. Ze zullen vanaf het begin te bezichtigen zijn."

Verder heeft Sakurai in een ander interview gesproken over Kirby. Het is niet bekend hoe Kirby eruit zal zien wanneer hij Mega Man heeft opgegeten, of de Wii Fit Trainer of de Villager. Sakurai verklaarde hierover (vertaald):
"Veel dingen die jullie vragen zijn nog steeds geheim. Over het uiterlijk van Kirby wanneer hij Mega Man heeft opgegeten, ik denk dat wanneer je jouw fantasie gebruikt, je vrij dichtbij de waarheid komt."
Super Smash Bros. voor de Wii U en de Nintendo 3DS zal in 2014 in de winkelketens liggen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)