[Nieuws] Geschreven door Roland op 2013-06-16 21:37:09

Eiji Aonuma: "The Legend of Zelda voor de Wii U krijgt een unieke grafische stijl"

Eiji Aonuma heeft zojuist nieuwe details vrijgegeven over The Legend of Zelda voor de Wii U. Eiji Aonuma, de producent van de The Legend of Zelda-serie, praat de laatste tijd vaker over de nieuwste The Legend of Zelda-game voor de Wii U. Zo gaf hij gisteren aan na te denken over het "Skyrim-gevoel" in The Legend of Zelda voor de Wii U en eergisteren sprak hij over eventuele DLC-mogelijkheden in toekomstige The Legend of Zelda-games. Vandaag doet Eiji Aonuma uitspraken over de nieuwe art-style in The Legend of Zelda voor de Wii U. Hij geeft aan dat de game geen ultra-realistische stijl en ook geen cartoonachtige grafische stijl zal hebben, maar een unieke stijl (vertaald):

"Het ding rondom Zelda  is dat we willen dat alles uniek is, of het nou de grafische presentatie is of de gameplay.

Het moet iets zijn wat je elders niet kan zien. We willen niet dat het ultra-realistisch is, aangezien je dat ergens anders ook kan zien. Ik kan ook niet zeggen dat het cartoon-realistisch gaat worden zoals je aangaf, de fantastische presentatie die we al in het verleden hebben gedaan. Het gaat iets nieuws worden."
The Legend of Zelda voor de Wii U is momenteel in ontwikkeling door Nintendo. Wanneer de game in de Europese winkelrekken komt te liggen is nog niet bekend.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)