[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-06-18 19:53:07

Creative Director van Batman: Arkham Origins vindt cynische reacties logisch

De Creative Director van Batman: Arkham Origins vindt de cynische reacties logisch, maar belooft dat mensen het geweldig gaan vinden als ze het gespeeld hebben. Batman: Arkham Origins is het derde deel in de Batman: Arkham-serie. Het spel speelt zich af voor de andere twee games in de serie en neemt de speler mee naar het verleden van Batman. Je leert de belangrijke personages voor het eerst kennen en zo ontdek je de grondslag van de relaties in de andere games. Vorige week hadden we het nieuws dat Batman: Arkham Origins speciale mogelijkheden zal kennen voor de Wii U GamePad. Vandaag hebben we Creative Director Eric Holmes die praat over de cynische reacties van de fans op dit nieuwe deel. Holmes vertelde in een interview (vertaald):

"Mensen hebben het recht om cynisch te zijn; ze hebben de optie om cynisch te zijn. Kom naar aankomende evenementen waar de game getoond wordt en speel het sel zelf. Ik denk dat wanneer je hiermee bezig bent, je ziet dat deze game authentiek is en dezelfde "core mechanismes" gebruikt zoals de vorige Batman: Arkham-games. 

(...)

Ik denk dat we een geweldig verhaal hebben, ik kan er niet teveel van zeggen, maar ik kan jullie vertellen dat ik zeer enthousiast ben over ons verhaal. Ik denk dat het een heel belangrijk Batman-verhaal is en de fans het meest van het verhaal gaan houden."
Batman: Arkham Origins ligt op 25 oktober 2013 in de Europese winkelschappen. De game verschijnt voor de Wii U, Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins (Wii U)