[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-06-19 21:37:00

Sakurai: "Geen tijd om alle oude personages in nieuwe Super Smash Bros. te zetten"

In een interview heeft Sakurai laten weten dat ze niet genoeg tijd hebben om alle oude personages in Super Smash Bros. Wii U en Super Smash Bros. 3DS te stoppen. Super Smash Bros. 3DS en Super Smash Bros. Wii U zullen op een bepaalde manier een connectie kennen met elkaar. Verder is er bekendgemaakt dat de versies verschillende maps en items zullen krijgen. De eerste drie nieuwe personages zijn tevens bekendgemaakt: Mega Man, Animal Crossing Villager en de Wii Fit Trainer.

Vandaag heeft Sakurai gesproken over oude, bekende personages uit de Super Smash Bros.-reeks. De ontwikkelaar heeft verklaard dat ze niet genoeg tijd hebben om alle personages in dit deel te verwerken. Op de vraag of alle oude personages in de nieuwe Super Smash Bros.-spellen werden verwerkt, vertelde hij (vertaald):
"Daar kan ik antwoord op geven: nee. We hebben niet genoeg tijd om ieder personage die ooit in Smash Bros. heeft gezeten in de nieuwe spellen te verwerken. Om nieuwe personages in de spellen te verwerken is het dubbele aan werk en wordt groter en groter des te verder je komt. We kunnen de oude personages niet allemaal terug laten keren omdat het zoveel werk kost. Maar, ik besef dat ieder personage zijn eigen fans heeft. Dus we gaan niet zomaar personages verwijderen uit de nieuwe spellen, we proberen er zoveel mogelijk in te stoppen, vooral omdat we dat graag willen en het goed is voor de fans en dus ook goed voor ons. Maar omdat we sowieso personages moeten verwijderen, bij deze mijn excuses vooraf aan die fans."
Super Smash Bros. voor de Wii U en de Nintendo 3DS zal in 2014 in de winkelketens liggen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)