[Nieuws] Geschreven door Bas op 2013-06-29 21:10:00

Eiji Aonuma geeft antwoord op vragen over The Wind Waker HD en A Link Between Worlds

The Legend of Zelda-producer Eiji Aonuma gaf vandaag op de Facebookpagina van de The Legend of Zelda-serie antwoord op een aantal vragen. Eiji Aonuma is de producer van zowel The Legend of Zelda: The Wind Waker HD voor de Wii U als van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS. Een tijdje terug riep Aonuma de fans van The Legend of Zelda op om hem een aantal vragen voor te leggen. Het resultaat inclusief antwoorden verscheen vandaag op Facebook (vertaald):

"Hallo, ik ben Eiji Aonuma, producer van zowel The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Bedankt voor het stemmen. We hebben heel veel reacties gekregen en ik heb mijn best gedaan om al jullie vragen te beantwoorden!"

1. Wat vindt u het meest opwindende aan The Legend of Zelda: The Wind Waker HD voor de Wii U?

"Mede dankzij alle creativiteit die ik op Miiverse gezien heb, kijk ik het meeste uit naar wat mensen zullen doen met de Tingle Bottles en hoe ze deze toevoeging zullen gebruiken buiten het hoofdverhaal."

2. Wie is uw favoriete personage in The Legend of Zelda: The Wind Waker?

"Mijn favoriete personage is de King of Hyrule. Ik heb al zijn tekst zelf geschreven, dus hij lijkt min of meer op mij."

3. Waar kijkt u het meest naar uit in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds?

"Ik denk dat dat Link zijn transformatievaardigheid zal zijn. Tijdens het ontwikkelingsproces ben ik soms vastgelopen bij het top-down beeld. Ik vroeg mijn team dan vaak of ze al klaar waren met de vormgeving van het level. Zij hebben mij er meerdere malen aan helpen herinneren dat ik Link in een tekening kon veranderen. Zelfs ik vergeet soms dat hij deze vaardigheid bezit! Ik denk dat het plezierig zal zijn voor iedereen om dit aspect van het spel volledig te ontdekken."
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD voor de Wii U zal in oktober dit jaar verkrijgbaar zijn. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds zal aan het eind van 2013 beschikbaar zijn.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Nintendo 3DS)

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)