[Nieuws] Geschreven door Roland op 2013-07-08 20:49:05

Slimmere Pikmin, verbeterde vaardigheden en regenbooguien in nieuwe details Pikmin 3

Er zijn vandaag nieuwe details bekendgemaakt van Pikmin 3 voor de Wii U. Pikmin 3 is het nieuwste deel in Nintendo's strategie-serie. De serie zal voor het eerst in HD te bewonderen zijn dankzij de kracht van de Wii U. Ook in dit deel maak je als speler gebruik van de kleine Pikmin om grote klussen te klaren. Naast scherpere beelden zal de game nog veel meer nieuws bieden, zoals nieuwe Pikmin en nieuwe speelbare personages. Afgelopen vrijdag hadden wij nieuwe gameplay-beelden van Pikmin 3 voor de Wii U. Vandaag hebben wij nieuwe details omtrent de game. Zo zal Pikmin 3, welke drie keer groter zal worden als Pikmin 1, een verhaal bevatten waar de personages Olimar en Louis een rol in gaan spelen. Het spel zal in 1080p te bewonderen zijn met nieuwe landschappen die op elkaar over zullen lopen.

Slimmere Pikmin Naast dat Pikmin 3 in een hogere resolutie speelbaar wordt, zal ook de kunstmatige intelligentie sterk verbeterd zijn ten opzichte van de vorige delen. Hierdoor zullen de Pikmin slimmer zijn, waardoor het spel realistischer wordt. Extra intelligentie brengt echter ook nadelen met zich mee. Zo zullen Pikmin gefrustreerd kunnen raken en hun eigen initiatieven nemen, waardoor het spel uitdagender kan worden. Van de vele verschillende kleuren Pikmin zullen de witte en de paarse Pikmin alleen in de multiplayer verschijnen. Het spel is onder andere te bedienen door de Wii-afstandsbediening op de Wii U GamePad te richten.

Extra vaardigheden In Pikmin 3 zal de speler ook extra vaardigheden kunnen ontgrendelen, zoals een verbeterde fluit en sterker schild. Ook zal de speler over een zogenaamde "regenboog ui" kunnen beschikken, waarmee verschillende soorten kleuren Pikmin tegelijkertijd geproduceerd kunnen worden.

Pikmin 3 verschijnt op 26 juli 2013 in Europa voor de Wii U.

Gekoppelde games

Pikmin 3 (Wii U)