[Nieuws] Geschreven door Roland op 2013-07-16 20:21:44

The LEGO Movie Videogame aangekondigd voor de Wii U en de Nintendo 3DS

Vandaag heeft Warner Bros. The LEGO Movie Videogame aangekondigd voor onder andere de Wii U en de Nintendo 3DS. The LEGO Movie Videogame volgt het verhaal van de film, waarin je als speler in de huid kruipt van Emmet, een normale, perfecte, gemiddelde LEGO-minifiguur die alle regels volgt. Emmet is per ongeluk geïdentificeerd als het meest buitengewone persoon in de wereld en hij zou de sleutel zijn om de wereld te redden. Vervolgens wordt hij opgeroepen om zich bij een gemeenschap van vreemden te voegen, waarna spelers hem begeleiden door een epische zoektocht naar een kwaadaardige tiran. Het is een reis waar Emmet volgens de makers van het spel hopeloos en hilarisch onvoorbereid op is.

Ook kunnen spelers in The LEGO Movie Videogame verschillende LEGO-instructiepagina's verzamelen en gebruiken om LEGO-bouwdozen in elkaar te zetten. Daarnaast is het mogelijk om de krachten van de "Meester Bouwers" te beheersen om virtuele buitengewone LEGO-creaties te maken. In de game zullen maar liefst negentig personages en vijftien levels speelbaar zijn.

Naast de informatie die is vrijgegeven over The LEGO Movie Videogame heeft Warner Bros. ook de eerste zes screenshots van het spel naar buiten gebracht. Op de screenshots is onder andere een western-setting, een bouwterrein en een helikopter te zien.

The LEGO Movie Videogame moet in 2014 uitkomen voor onder andere de Wii U en de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

The LEGO Movie Videogame (Wii U)

The LEGO Movie Videogame (Nintendo 3DS)