[Nieuws] Geschreven door Roland op 2013-07-19 23:50:12

Satoru Iwata: "Meer The Legend of Zelda Wii U aankondigingen in niet-zo-verre toekomst"

Satoru Iwata, de president van Nintendo, heeft onlangs in een interview aangegeven dat er binnenkort meer specifieke aankondigingen worden gedaan over de nieuwe The Legend of Zelda-titel voor de Wii U. In een interview met de Engelse krant "The Guardian", heeft Satoru Iwata, de president van Nintendo, aangegeven dat er door Eiji Aonuma's team hard wordt gewerkt aan de nieuwe The Legend of Zelda-titel voor de Wii U. Nintendo wil momenteel echter nog geen specifieke aankondigingen doen over de nieuwe The Legend of Zelda-titel aangezien ze eerst haar aandacht wil richten naar The Legend of Zelda: The Wind Waker HD voor de Wii U. Satoru Iwata zegt wel dat een specifieke aankondiging voor het nieuwe deel in de Zelda-franchise in de "niet-zo-verre toekomst" zal plaatsvinden (vertaald):

"Het is waar dat meneer Aonuma's team aan het werken is aan een nieuwe Zelda-titel voor de Wii U, maar de enige aankondiging die we hebben wat Zelda software betreft is The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, welke binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Het team is wel aan het werken aan een exclusieve nieuwe Wii U-titel in de Zelda-franchise en ik hoop dat wij in de niet-zo-verre toekomst een meer relevantere aankondiging kunnen doen."
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD voor de Wii U zal in oktober van dit jaar in de Europese winkelschappen liggen. Wanneer de nieuwe The Legend of Zelda-titel voor de Wii U uitkomt is nog niet bekend.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)