[Media] Geschreven door Patrick op 2013-07-25 20:24:00

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge aangekondigd

Vandaag heeft Activision middels een persbericht SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge aangekondigd voor de Nintendo 3DS, de Nintendo DS, de Wii U en de Wii. SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge is een third-person action-adventure spel ontwikkeld door Behaviour Interactive in samenwerking met Nickelodeon. Plankton, die bekend staat van zijn obsessie voor het geheime recept van de krabburger, maakt plannen om een mechanisch leger te bouwen om daarmee Bikini Broek onveilig te maken. Spelende als SpongeBob, Patrick, Octo, Sandy of Mr. Krabs probeer je Planktons plannen te dwarsbomen. Het spel bestaat uit een mix van humor, strijd, ontdekking en het vermogen om puzzels op te lossen. Op de Wii U kun je met maximaal vijf spelers co-op spelen en op de Wii met maximaal vier spelers. De Nintendo 3DS en de Nintendo DS bieden geen co-op.

Verder is vandaag een trailer online verschenen van SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge. De trailer geeft een eerste impressie van het spel en laat een grote robot Plankton zien. SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge komt op 22 oktober beschikbaar voor Nintendo 3DS, Nintendo DS, Wii U en Wii.

Activision en Nickelodeon kondigen `SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge´ voor verschillende gaming platforms aan.

SCHIPHOL-RIJK, 25 juli 2013 – Maak je klaar om onder water te duiken want Activision Publishing kondigt aan dat nog dit jaar SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge beschikbaar komt op jouw console. In samenwerking met Nickelodeon is de splinternieuwe, third-person, action-adventure game ontwikkeld door Behaviour Interactive. In dit verhaal maakt Plankton, bekend om zijn obsessie voor het stelen van de geheime formule van de Krusty Krab, plannen om een mechanisch leger te bouwen waarmee hij de rustige zeeën van Bikini Bottom onveilig maakt. Sluit je aan bij SpongeBob en zijn vrienden om Planktons boosaardige plannen te dwarsbomen en zo de waardevolle Krabby Patty Formula te beschermen.
 
Met zijn mix van humor, strijd, ontdekkingen en puzzeloplossend vermogen refereert SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge aan de tekenfilmhit van Nickelodeon. Gamers van alle leeftijden en niveaus kunnen samenspelen in co-op party mode, zo een belevenis creërend die leuk is voor één persoon, maar die nog veel leuker is om met anderen te delen. Fans kunnen kiezen uit hun favoriete personages - SpongeBob, Patrick, Octo, Sandy of Mr. Krabs - als zij door de stad struinen op zoek naar spullen om te verzamelen.
 
SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge komt op 22 oktober beschikbaar voor Nintendo’s Wii U™, Nintendo’s Wii™, Nintendo 3DS™, Nintendo DS™, Xbox 360 en PlayStation®3. Op Wii U kunnen vijf gamers in co-op spelen en op Xbox 360, PS3 en Wii zijn dat er vier (3DS en DS bieden geen co-op play). SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge ontving de categorisering E 10+ (Everyone 10+: inhoud geschikt voor 10 jaar en ouder) van de ESRB voor Wii U, Wii, 3DS, Xbox 360 en PS3. SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge is nog niet gecategoriseerd voor Nintendo DS. 

Gekoppelde games

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge (Wii U)

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge (Wii)

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge (Nintendo 3DS)

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge (Nintendo DS)