[Nieuws] Geschreven door Michael op 2013-07-26 18:23:13

Interview met Motohide Eshiro en Takeshi Yamazaki hint naar nieuwe trilogie en hun gedachten over Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies

Motohide Eshiro en Takeshi Yamazaki hebben hun gedachten uitgesproken over Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies als het gaat over cross-overs en een nieuwe trilogie Vandaag publiceerde Siliconera een interview met Ace Attorney-serie producer Motohide Eshiro en Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies scenario director Takeshi Yamazaki. In dit gesprek kwamen een aantal interessante dingen naar voren. Allereerst wekte Yamazaki de indruk dat Dual Destinies mogelijk een trilogie zal worden. De eerste drie Phoenix Wright-games vormden samen een trilogie. Capcom zou dus hetzelfde kunnen doen met Dual Destinies.

"Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies speelt zich één jaar af na het vorige deel, Apollo Justice. Het is dus een direct vervolg op dat verhaal. In zekere zin kun je het zien als een directe link met dat deel, als onderdeel van een nieuwe reeks."

Verder vertelden Eshiro en Yamazaki wat ze nog meer zouden willen doen met de Ace Attorney-reeks. Phoenix Wright was al eerder in cross-over-titels verschenen zoals Marvel vs. Capcom en speelde een nog grotere rol in Professor Layton vs. Ace Attorney. Op het gebied van cross-overs wilden Eshiro en Yamazaki niet al te veel zeggen, aangezien ze er nog niet al te veel over hadden nagedacht. Motohide Eshiro dacht hier het volgende over (vertaald):
"Ik heb nog niet echt iets heel specifieks bedacht, maar één ding is zeker, Hij zal in die wereld moeten passen en zou dan nog steeds de speler moeten verassen door iets ongewoons te doen. We zouden hem bijvoorbeeld niet in een Resident Evil game kunnen zetten, hoe interessant dat ook mogen zijn, maar natuurlijk zijn er nog genoeg opties met potentie in dingen dat we nog niet hebben uitgeprobeerd met Phoenix en de andere personages. "
Takeshi Yamazaki reageerde als volgt (vertaald):
"Wow, dit is moeilijk! Ik heb er eigenlijk nooit echt over nagedacht ook. Zoals Eshiro al zei met Phoenix als voorbeeld, hem te plaatsen in een Resident Evil game gaat niet echt werken. Maar het gaf mij juist het tegenovergestelde idee. Het zou cool zijn om iets met zombies te doen in een Ace Attorney-game."
Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies zal alleen als een digitale versie verschijnen voor Europa in de Nintendo eShop. De game zal rond het Q3/Q4 2013 uitkomen voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies (Nintendo 3DS eShop)