[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-07-29 12:48:26

Shin'en: "Jett Rocket II is zo goed als klaar, één van de leukste game om te maken"

Shin'en Multimedia heeft verklaard dat Jett Rocket II: The Wrath of Taikai zo goed als klaar is en het één van de leukste game was om te maken. Jett Rocket II: The Wrath of Taikai is een avontuurlijke actie game waarbij een oude bekende, Taikai, wraak probeert te nemen. Jet Rocket II is het vervolg op Jett Rocket dat verscheen op WiiWare. De game gaat op dezelfde voet verder: je speelt Jett Rocket en probeert met je Jet Pack vijanden te ontwijken.

Vandaag heeft Shin'en Multimedia laten weten dat hun project Jett Rocket II: The Wrath of Taikai zo goed als klaar is. In een interview zei Shin'en CEO Manfred Linzer (vertaald):
"Jett Rocket II is één van de meest leuke games die we ooit hebben gemaakt. We hebben ieder trucje uit de hoge hoed gehaald die we hebben geleerd op de Nintendo 3DS. Een enorme taak om te behalen, was de gehele game in 60 frames per seconde te laten draaien. Een actiegame maken waarin je springt en rent zonder 60 fps voelde slecht aan voor het team.

Jett Rocket II: The Wrath of Taikai heeft veel platform elementen, je kunt veel ontdekken en er zijn zoveel geheimen om te vinden. Zelfs wanneer je het hoofdverhaal uitspeelt zal er een nieuwe grote uitdaging op je wachten."
Jett Rocket II: The Wrath of Taikai zal in het derde kwartaal van 2013 te downloaden zijn uit de eShop van de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Jett Rocket II: The Wrath of Taikai (Nintendo 3DS eShop)