[Nieuws] Geschreven door Jordy op 2013-07-30 14:00:00

Verzamel zo weinig mogelijk munten in wedstrijd van New Super Luigi U

Er is momenteel een wedstrijd lopende in New Super Luigi U. De bedoeling is om zo weinig mogelijk munten te verzamelen. In New Super Luigi U speel je met Luigi door 80 nieuwe levels, gebaseerd op de levels uit New Super Mario Bros. U. De levels zijn geheel nieuw, maar zowel de omgevingen als de wereldkaart zijn hetzelfde gebleven. Vermits het het jaar van Luigi is, mocht zijn broer uitzonderlijk niet meedoen, maar om dit hiaat te vullen was er een nieuw personage bedacht: Nabbit. Momenteel loopt er een wedstrijd voor deze game, op initiatief van Takemoto, de director van New Super Luigi U. Dit liet hij weten op Miiverse in onderstaand bericht. Hoe je moet deelnemen staat er tevens in vermeld. De wedstrijd eindigt op 18 augustus. Takemoto wist te melden (vertaald):

"Hallo! Ik ben Takemoto, de game director van New SUPER LUIGI U. Indien je dit spel al hebt uitgespeeld, ben ik er zeker van dat je gemerkt hebt dat je nu kunt reizen naar een geheim eiland en dat je jouw prestaties kunt bekijken. Wat ik graag zou willen zien is een screenshot welke toont hoeveel munten jij hebt verzameld in New SUPER LUIGI U! Laten we er een wedstrijd van maken! Maar er is een addertje onder het gras. De winnaar is diegene die het MINST aantal munten heeft. Ik aanvaard inzendingen tot 18 augustus. Als je wenst deel te nemen, moet je gewoon jouw screenshot als bijlage toevoegen in een reactie op dit topic, op Miiverse. Wat is het laagste aantal munten? Is het mogelijk om het spel uit te spelen zonder ook maar één munt te nemen? Zo ja, is er al iemand in geslaagd? Ik ben benieuwd naar de antwoorden! Veel succes, iedereen!"

De DLC New Super Luigi U is sinds 20 juni te downloaden in de Nintendo eShop van de Wii U. New Super Luigi U is sinds 26 juli te koop in de Europese winkelketens.

Gekoppelde games

New Super Luigi U (Wii U)

New Super Luigi U (Wii U eShop)