[Nieuws] Geschreven door Quint op 2013-08-05 00:34:21

Prijsvraagwinnaars 3x Pikmin 3 + 3x Pikmin textielstickers

Ben jij één van de drie gelukkige winnaars van Pikmin 3 + Pikmin textielstickers geworden? In samenwerking met Nintendo Benelux gaven wij gedurende één week 3x Pikmin 3 + 3x Pikmin textielstickers weg!

Het enige wat we je vroegen te doen was het goede antwoord geven op de volgende drie vragen: 1. Hoe heten de drie nieuwe captains in Pikmin 3? 2. Wat zijn de twee nieuwe types Pikmin in Pikmin 3? 3. In welk jaar werd Pikmin 3 aangekondigd? De antwoorden waren zeer gemakkelijk te vinden door simpelweg in het volledige gameprofiel van Pikmin 3 te kijken, waarvan de link ook in de prijsvraag stond. De goede antwoorden betroffen: 1. Alph, Charlie en Brittany 2. Wing(ed) Pikmin en Rock Pikmin 3. 2008

Gelukkig waren er genoeg mensen die de juiste antwoorden hadden gevonden en uit deze grote hoeveelheid hebben we volledig willekeurig drie winnaars getrokken. En dat zijn geworden:

Stephanie van Drunen uit Barneveld Pascal Tiemens uit Apeldoorn Mark Wong uit Beverwijk

Van harte gefeliciteerd! Jullie adresgegevens zijn doorgegeven aan Nintendo Benelux, waardoor je je prijzen binnenkort kunt verwachten. Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort verschijnt er ongetwijfeld weer een nieuwe prijsvraag...houd N1ntendo.nl dus in de gaten!

Gekoppelde games

Pikmin 3 (Wii U)