[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-08-08 00:24:04

Eiji Aonuma praat over nieuw shop-concept in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Via Miiverse heeft Eiji Aonuma gesproken over The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS. Gisteren hadden we nieuwe informatie en bewegende beelden van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Vandaag hebben we Eiji Aonuma die spreekt over deze Nintendo 3DS-titel. Via Miiverse verklaarde de beste man het volgende (vertaald):

"Nog één ding. Nieuwe informatie over The Legend of Zelda: A Link Between Worlds was tevens bekendgemaakt in de Nintendo Direct. We hadden gepraat over hoe Link kan transporteren tussen twee werelden en dat Link's vaardigheid om in een tekening te veranderen een grote rol speelt in de game.

De aanwezigheid van twee werelden, 'light' en 'dark', zijn een terugkerend thema in Zelda-games in het verleden. Deze keer bestaat er ook een koninkrijk in de andere wereld net zoals Hyrule bestaat in de hoofdwereld. Het verhaal ontwikkelt zich om de evenementen die zich afspelen in dit duistere koninkrijk. Ik denk dat je het ontdekken van de 'dark' wereld anders ervaart dan vorige games in de serie. Ik heb tevens een screenshot om te laten zien:"

"Dit screenshot toont een winkel welke zeer bekend oogt uit Zelda-games. Het personage wat langs Link staat kijkt zeer verdacht. We zullen later meer vertellen over dit personage, maar kijk voor nu eens goed naar de afbeelding.

Als je iets vreemds hebt gezien in deze afbeelding, dan ben je een echte Zelda-fan.

Dat klopt, in de winkels uit vorige Zelda-games waren items verdwenen wanneer je er geen ammunitie voor kon kopen. Deze winkel is een zeer belangrijke plek in de game en we hopen er binnenkort meer over te vertellen. Tot dan hoop ik dat je je verbeelding gebruikt om erachter te komen wat er gaande is in deze winkel."
Vanaf november kun je op je Nintendo 3DS met Link op reis in Hyrule met The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Nintendo 3DS)