[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2013-08-28 17:52:59

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Special Edition en Wii U Premium-bundel

Nintendo heeft meerdere mogelijkheden aangekondigd om The Legend of Zelda: The Wind Waker HD aan te kunnen schaffen. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD is de Wii U-remake van het Nintendo GameCube-spel The Legend of Zelda: The Wind Waker, welke in 2003 verscheen. De game heeft niet alleen een grafische opknapbeurt gekregen, maar heeft ook enkele nieuwe elementen. Zo kun je nu sneller varen en hoef je niet de wind te draaien om een bepaalde richting op te kunnen. Ook ondersteunt de game Miiverse en bevat de game een Hero Mode voor extra uitdaging. Vandaag heeft Nintendo laten weten dat de game in meerdere vormen verkrijgbaar zal zijn. Ten eerste is er de losse editie met de verpakking zoals hiernaast weergegeven. Ten tweede verschijnt er een The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - Special Edition. Dit pakket bevat naast de game een figurine van Ganondorf. Ten derde verschijnt er een special Wii U Premium Pakket met een downloadcode voor The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en een Wii U GamePad met een speciaal motief, zoals we hier al eerder over schreven. Alle versies verschijnen op 4 oktober 2013 in de Europese schappen.

Om de Europese release van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD op 4 oktober te vieren, lanceert Nintendo een limited edition Wii U-bundel met Zelda-thema. Het The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack bevat een zwart, premium Wii U-systeem met 32 GB* aan opslagruimte, een Wii U GamePad-controller met gouden letters, een gouden Hyrule-embleem en gouden symbolen van het spel en bevat een code die je kunt gebruiken om The Legend of Zelda: The Wind Waker HD direct te downloaden** uit de Nintendo eShop van Wii U.

Ook komt er, naast de Zelda-hardware bundel en de losstaande verpakte versie van het spel een The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Limited Edition in de winkels te liggen, beschikbaar zo lang de voorraad strekt. Deze bevat naast het verpakte spel een exclusieve, dubbelzijdige hoes met Zelda-artwork en een nog nooit eerder vertoonde kwalitatieve figurine die Ganondorf in aanvalspositie verbeeldt met in elke hand een zwaard. De figurine zit in een transparante stolp en is een must-have voor elke fan van de The Legend of Zelda-serie.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)