[Nieuws] Geschreven door Erik op 2013-08-29 20:34:05

Kayima zou het erg leuk vinden om een vervolg op The Wonderful 101 te maken

Hideki Kayima van Platinum Games vertelt dat hij geïnteresseerd is in het maken van een vervolg op de Wii U-game The Wonderful 101. The Wonderful 101 is een Wii U-exclusive ontwikkeld door Platinum Games. Het spel staat in teken van honderd superhelden, die met jouw hulp buitenaards kwaad moeten verdrijven.In onze recensie gaven wij het spel een 7,8. De titel kwam afgelopen week uit, maar Hideki Kayima spreekt nu al over een vervolg. Hij meldde het volgende aan IGN (vertaald):

"Ik heb serieus geen idee of het mogelijk is op dit moment, maar ik zou heel graag een vervolg maken op een van mijn eigen spellen. We hebben ongelofelijk veel moeite gestoken in The Wonderful 101 en het zou onfortuinlijk zijn als ik niet de kans zou krijgen om een nieuw verhaal te vertellen met deze personages. Een aantal van de slechteriken die je verslaat in deze game zullen echter niet weer terugkeren in een sequel. Dat is eigenlijk een depressieve gedachte."
Ook maakte hij het statement dat hij heel graag hechter samen zou willen werken met Nintendo. Als het aan hem ligt, zullen Nintendo en Platinum Games in de toekomst hun krachten bundelen. The Wonderful 101 ligt sinds 23 augustus in de Europese schappen, exclusief voor de Wii U.

Gekoppelde games

The Wonderful 101 (Wii U)

Bayonetta 2 (Wii U)