[Media] Geschreven door Patrick op 2013-09-09 20:15:00

Nieuwe details en een aantal screenshots van Bravely Default: Where The Fairy Flies

Vandaag zijn er nieuwe screenshots en details online verschenen over Bravely Default: Where The Fairy Flies voor de Nintendo 3DS. Bravely Default: Where The Fairy Flies is een RPG voor de Nintendo 3DS, gemaakt door ontwikkelaar Silicon Studio, bekend van onder andere 3D Dot Heroes. Het spel zal veel gebruik maken van augmented reality features en men heeft veel nadruk gelegd op de unieke, grafische stijl. Het spel wordt daarbij voorzien van diverse cutscenes. Ook op muzikaal gebied pakt de game flink uit met vele nieuwe composities en voice-overs voor de dialogen. Vorige week is bekend geworden dat Bravely Default: Where The Fairy Flies de verbeteringen van Bravely Default: For the Sequel zal kennen. In de laatste uitgave van de Weekly Famitsu staat een interview met Tomoya Asano van Square Enix. In dit interview maakt Tomoya Asano duidelijk wat de verschillen zijn tussen Bravely Default: Where The Fairy Flies en de originele Bravely Default. Bravely Default: Where The Fairy Flies is verbetert ten behoeve van het daadwerkelijke vervolg van Bravely Default. Zo zal Bravely Default: Where The Fairy Flies een nieuw gevechtssysteem kennen. Ook zijn de "4 times speed" en "repeat your battle commands" functies toegevoegd om gevechten te versnellen. Deze aanpassing zijn gedaan op basis van feedback van de spelers. Tomoya Asano vertelde (vertaald):

In Bravely Default: Where the Fairy Flies zal een nieuw systeem worden geïntroduceerd. Deze bestaat niet langer uit turn-based gevechten. In het vervolg van dit spel zullen ook geen turn-based gevechten meer plaatsvinden. Verder kan ik alleen zeggen dat het volgende deel in de Bravely Default-serie in dezelfde wereld zich afspeelt als Where The Fairy Flies.
Bravely Default ligt sinds 11 oktober 2012 in de Japanse winkels voor de Nintendo 3DS. Het verbeterde spel moet dit jaar nog in de Europese winkels liggen.

Gekoppelde games

Bravely Default (Nintendo 3DS)