[Media] Geschreven door Erik op 2013-09-09 22:17:40

WayForward: "Fans hebben Mighty Switch Force! 2 naar de Wii U gebracht"

Volgens een van de ontwikkelaars bij WayForward, James Montagna, was eShop-game Mighty Switch Force 2 niet altijd voor de Wii U gepland. Fans hebben de doorslag gegeven. Eerder verscheen Mighty Switch Force! 2 voor de Nintendo 3DS. Je kruipt in de huid van Patricia Wagon en de bedoeling dat je ervoor zorgt dat 'Tangent City' niet in rook opgaat. Het thema in dit spel is dan ook 'vuur'. Gewapend met een waterkanon knal je al je vijanden 'aan gort', terwijl je ondertussen ook nog eens rekening moet houden met de vlammen om je heen. Wij gaven de game destijds een 7.5. James Montagna vertelde vandaag dat Mighty Switch Force! 2 niet altijd in de planning stond voor de Wii U. Puur vanwege de feedback van fans op Miiverse komt het spel in de toekomst op Nintendo's nieuwste console uit. De game zal grotendeels hetzelfde zijn, maar de grafische stijl zal een stuk 'pixeliger' zijn. De beste man zei het volgende over Mighty Switch Force! 2 (vertaald):

"De 'Mighty Switch Force! 2'-community op Miiverse was erg mondig over het brengen van de game naar de Wii U. In eerste instantie hadden we helemaal geen plannen om de titel naar deze console te brengen. Mighty Switch Force: Hyperdrive Edition was een experiment, iets dat we wilden uitproberen, maar vanwege alle feedback brengen we ook Mighty Switch Force! 2 naar de Wii U. We zijn ervoor gezwicht.

Mighty Switch Force! 2 wordt een 'pixel'-versie van de game met tussenliggende HD-beelden, dus het wordt niet echt zoiets als de Hyperdrive Edition of iets dat erop lijkt."
Het is nog niet bekend vanaf wanneer Mighty Switch Force! 2 in de Nintendo eShop van de Wii U verschijnt.

Gekoppelde games

Mighty Switch Force! 2 (Wii U eShop)