[Media] Geschreven door Patrick op 2013-09-11 20:35:00

Nieuwe informatie, trailer, starter-evoluties en info Team Flare van Pokémon X/Y

Vandaag zijn er veel nieuwe details online verschenen van Pokémon X en Pokémon Y voor de Nintendo 3DS. Eerder vandaag hadden we nieuwe scans met informatie over Pokémon X en Pokémon Y. De nieuwe scans zijn ondertussen verder vertaald waardoor nog meer details bekend zijn geworden. Voor aanvullende informatie kun je het eerdere bericht lezen. De nieuwe details die nu bekend zijn geworden geven vooral veel informatie over de nieuwe Pokémon die aangekondigd zijn. Zo is er meer informatie beschikbaar over de evoluties van de starters. Hariboogu is een pure Grass-type en kent de aanval Mud Shot, Teerunaa is een pure Fire-type en kent de aanval Psyshock en Gekogashira is een pure Water-type die de aanval Bounce kent.

Chigorasu en een Rock/Dragon-type t-rex die de Crunch en Hard Jaw aanvallen kan gebruiken. Amarusu is een Rock/Ice-type en heeft de nieuwe Freeze Skin en kent daarnaast de Aurora Beam aanval. Torimian is de witte hond die tijdens de laatste Nintendo Direct voor een klein moment zichtbaar was. Torimian is een Normal-tyoe en heeft de nieuwe Fur Coat die fysieke schade vermindert. Het is mogelijk om de verschijning van Torimian aan te passen. Nyaonikusu is een Psychic-type kat met een verschillende mannelijke en vrouwelijke verschijning. De mannelijke versie wordt meer gebruikt ter ondersteuning van je team en kent de aanval Miracle Eye, de vrouwelijke versie is aanvallender en kent de aanval Extrasensory. Ook verscheen er nog wat aanvullende informatie over de mega-evoluties die Pokémon X en Pokémon Y kent. Mega Mewtwo X is een Psychic/Fighting-type en kent de vaardigheid Steadfast. De twee verschillende Mewtwo versies gebruiken de Mewtwonite X & Mewtwonite Y voorwerpen om te evolueren. Mega Garchomp kent de vaardigheid Sandforce.

Het is in Pokémon X en Pokémon Y mogelijk om je haar en kleren aan te passen. Dit kan gedaan worden in een boutique en in een salon. De vijandige groepering Team Flare heeft vijf onderzoekers in dienst: Kuseroshiki, Momiji, Bara, Akebi en Corea. Team Flare probeert een mooie wereld te creëren. Pokémon X en Pokémon Y zullen op 12 oktober 2013 wereldwijd verkrijgbaar zijn voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Pokémon X (Nintendo 3DS)

Pokémon Y (Nintendo 3DS)