[Nieuws] Geschreven door Patrick op 2013-09-11 22:00:00

Eiji Aonuma vertelt over The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Vandaag is er een interview met Eiji Aonuma, de producer van The Legend of Zelda, online verschenen met nieuwe informatie over The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds speelt zich vele jaren af na zijn voorganger A Link to the Past. Dit betekent dat je niet met dezelfde Link speelt, maar met een geheel nieuwe. Kerkers staan wel op hun plaats, maar zijn gereconstrueerd en bevatten nieuwe puzzels en eindbazen. Daarnaast is Link in staat om zichzelf te transformeren tot een tekening, wat geheel nieuwe situaties op levert. In het interview met Eiji Aonuma worden drie dingen duidelijk: waarom de artwork in advertenties is verandert na de E3, of er cutscenes in het spel zitten en wat de armband die Link om heeft precies doet. Aonuma vertelt (vertaald):

"De originele artwork leek niet veel op de artwork van de game. Tijdens de E3 was de artwork eigenlijk nog niet af. Nadat de artwork af was hebben we de artwork van de advertenties aangepast om meer overeen te komen met de Link in het spel."

Aonuma laat daarnaast weten dat The Legend of Zelda: A Link Between Worlds een soort van cutscenes zal kennen. Dit heeft te maken met het feit dat sommige onderdelen van het verhaal moeilijke zichtbaar te maken zijn vanuit het standaard perspectief. Tot slot laat Aonuma nog wat los over de armband die Link draagt op de verschillende artworks. Hij vertelde het volgende (vertaald):
"De armband is een belangrijk voorwerp in het spel die Link ontvangt in het begin van zijn avontuur. Ik wil niet teveel weggeven maar de armband heeft te maken met Links vaardigheid om een muurtekening te worden."

Vanaf november kun je op je Nintendo 3DS met Link op reis in Hyrule met The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Nintendo 3DS)