[Nieuws] Geschreven door Quint op 2013-09-16 10:45:35

N1ntendo introduceert haar nieuwste redactieleden: Erik en Patrick

We mogen twee nieuwe redactielid aan het team toevoegen! Het laatste redactielid dat zich bij N1ntendo voegde, betrof Bas in mei 2013, maar sindsdien zijn we driftig doorgegaan met het zoeken naar nieuwe versterking. Dit hebben we gevonden in de vorm van Erik en Patrick, die de afgelopen tijd al als proefredacteur aan de slag zijn gegaan. Vanaf vandaag horen ze officieel bij het team en zul je hun stukjes op een nog regelmatigere basis voorbij zien komen. De volledige redactie kun je hier vinden. Speciaal voor jullie, stellen zij zichzelf even voor:

Beste bezoekers van N1ntendo,

Mijn naam is Erik Feitsma en ik heb alweer de leeftijd bereikt dat ik in Amerika bier mag bestellen. Zelf ben ik echter een Fries en woon ik in de nieuw benoemde culturele hoofdstad van 2018. Daar ga ik op dit moment ook door het leven als derdejaars student Communicatie en loop ik stage bij GGZ Friesland. Verder ben ik vaak te vinden met vrienden op plekken waar bier is, luister ik vrijwel altijd muziek, vind ik die zakmonsters stiekem nog steeds heel tof en heb ik een grote passie voor schrijven.

Een belangrijk ander punt is misschien ook wel dat ik altijd al groot fan van Nintendo ben geweest. The Big N is voor mij toch wel het meest interessante bedrijf uit de gameindustrie. Geen ander bedrijf incasseert zoveel kritiek en weet toch keer op keer de pers weer te verbazen. Zowel op een positieve als negatieve manier. Wie had destijds ooit gedacht dat de Wii zo’n groot succes zou worden? Daarbij hebben ze naar mijn mening een aantal van de meest briljante franchises in handen. Niet alleen qua games, maar ook qua herkenbaarheid en imago. Over een eeuw weet men waarschijnlijk nog steeds precies wie die besnorde man met de rode pet is.

Bij N1ntendo kan ik, gezien ik me vanaf nu officieel redacteur mag noemen, deze twee passies combineren. Iets waar ik uitermate in mijn nopjes over ben. Dikke kans dat er dus nog een lange tijd stukjes in het kader van The Big N op mijn toetsenbord worden getikt! 

Met vriendelijke groeten,

Erik 

Beste N1ntendo-bezoekers,

Ik ben Patrick Koonings, 23 jaar en kom uit Ysselsteyn. Ysselsteyn ligt overigens niet bij Utrecht zoals bijna heel Nederland denkt, maar in Limburg! In mijn mijn vrije tijd kijk ik veel anime en series. Ik ga daarnaast graag naar festivals en luister eigenlijk altijd muziek. Mijn favoriete muziekstijlen zijn Dubstep. Elektrohouse, Punkrock en Ska. Ik heb vorig jaar mijn studie commerciële economie aan de HAN in Nijmegen afgerond en ben ondertussen werkzaam als junior accountmanager voor een bedrijf dat UNIT4 boekhoudsoftware verkoopt.

Mijn grootste passie is gamen. Ik ben hoofdzakelijk een PC-gamer maar ben opgegroeid met de verschillende Nintendo-systemen en ben dan ook een grote fan van (bijna) alles wat Nintendo maakt. Mijn liefde voor de oude Donkey Kong-reeks is nog steeds groot maar ik speel momenteel het liefst diepgaande RPG's. Golden Sun is naar mijn mening de beste RPG aller tijden. Ik ben momenteel ook druk bezig om een mooie Nintendo-verzameling bij elkaar te sprokkelen. In mijn profiel kun je daar meer over vinden. 

Ik ben bekend met N1ntendo sinds de Wii-DS.nl-tijd. Eigenlijk heb ik de site door de jaren heen altijd wel in de gaten gehouden maar heb nooit echt iets van me laten horen tot aan het begin van dit jaar. Toen N1ntendo in juni op zoek was naar nieuwe redacteuren heb ik op een goede avond een sollicitatie geschreven. Ik ben vervolgens aangenomen op proef en heb de afgelopen maanden veel geleerd van de andere redactieleden. Vanaf vandaag mag ik mezelf echter een voltallig redactielid noemen na het succesvol afronden van de proefperiode. Daar ben ik trots op!

Jullie gaan nog veel van me horen op N1ntendo.nl!

Groetjes,

Patrick