[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-09-30 20:14:32

Warner Bros: "Eerste DLC speelt zich af in Azië, Batman: Arkham Origins duurt 12 uur"

Producer Guillaume Voghel heeft laten weten dat de eerste downloadbare content van Batman: Arkham Origins zich afspeelt in Azië. Batman: Arkham Origins is het derde deel in de Batman: Arkham-serie. Het spel speelt zich af voor de andere twee games in de serie en neemt de speler mee naar het verleden van Batman. Je leert de belangrijke personages voor het eerst kennen en zo ontdek je de grondslag van de relaties in de andere games. Vandaag hebben we producer Guillaume Voghel die spreekt over de speelduur en de eerste downloadbare content van Batman: Arkham Origins. In een interview met EuroGamer wist Voghel te melden (vertaald):

"Je speelt als Bruce Wayne die leert om een ninja te zijn. Dat is zeer cool. Er is downloadbare content dat spelers meer achtergrond informatie geeft. Maar het is niet League of Assassins, het is ninja gerelateerd. Het is waar hij leert om een ninja te zijn en leert om die technieken te gebruiken. Hij gaat naar een speciaal klooster hiervoor, een Aziatisch klooster om precies te zijn. Het team heeft een geweldige taak verricht, het ziet er echt goed uit.

(...)

Het hoofd verhaal en extra missies duren ongeveer 12 uur. Dan heb je nog de verzamelobjecten. Je bent veel langer bezig om 100 procent te krijgen. We hebben een nieuwe moeilijkheidsgraad, New Game Plus kent zijn terugkeer en wanneer je dat hebt gedaan heb je nog de I Am The Night-mode, hierin heb je slechts één leven."
Batman: Arkham Origins ligt vanaf 25 oktober in de Europese winkelschappen voor de Wii U.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins (Wii U)