[Media] Geschreven door Mink op 2013-10-01 18:57:13

Nieuwe stukjes artwork, off-screen beelden en informatie van Super Mario 3D World

Er zijn vele stukjes artwork, off-screen beelden en informatie online verschenen van Super Mario 3D World voor de Wii U. Eerder vandaag hadden we een nieuwe trailer uit de Nintendo Direct van Super Mario 3D World. Nu hebben we nieuwe stukjes artwork, off-screen beelden en nieuwe informatie van deze Wii U-titel.

UsGamer heeft bekendgemaakt dat de Double Cherry power-up niet alleen één keer dupliceert, maar zo vaak als je zo'n power-up pakt. Dit kan zeer hoog oplopen. De klonen, welke verkregen kunnen worden vanuit de Double Cherry power-up, kunnen vergaan door tegen een muur te knallen. Verder is er bekend dat ieder personage op dezelfde manier gespeeld wordt. Een ander level maakte gebruik van de bommenschieter. Sommige explosies kunnen ervoor zorgen dat er geheime paden worden opengemaakt. In dit level moeten bommen ook gebruikt worden om tegen Bowser te vechten. De wereldkaart is, zoals te zien in de trailer eerder vandaag, net zoals de kaarten in klassieke Mario-spellen. Het grootste verschil is dat je hier vrij kunt rondlopen op de kaart in plaats van een bepaald pad te volgen. Door de map te verkennen, kun je geheime power-ups vinden en andere bonussen.

Verder kent volgens UsGamers ieder level geheime plekken en mysterieuze hoeken waar je extra verzamelobjecten krijgt. Zo eindigt één level met een kasteeltje, en wanneer je bukt, val je door een kleine spleet tussen de stenen. Hier zitten geheime muntjes. Als je de Cat Suite hebt, dan kun je op dit kasteel klimmen en daar zoeken naar geheime bonussen. Er zijn ook ondergrondse levels. Deze zijn al bekend sinds de eerste Super Mario. Echter, nu kan het zo zijn dat deze geheel in schaduwen is gehuld. Hierdoor krijg je een beetje het concept van Donkey Kong Country Returns. De silhouetten zijn veroorzaakt door zowel lichten van voor en van achteren. Zo lijkt het alsof er ergens een Bowser staat, omdat je zijn schaduw ziet. Echter is dit een soort Paper Mario-stijl en staat er eigenlijk een bord.

Super Mario 3D world zal 29 november verschijnen in de Europese winkelschappen. Ook zal de game beschikbaar zijn als downloadversie in de Wii U eShop.

Gekoppelde games

Super Mario 3D World (Wii U)