[Media] Geschreven door Patrick op 2013-10-04 18:48:39

Twee nieuwe Fairy-type Pokémon bevestigd voor Pokémon X en Pokémon Y

Er zijn twee nieuwe Fairy-type Pokémon bevestigd voor Pokémon X en Pokémon Y voor de Nintendo 3DS. Afgelopen woensdag verschenen er scans van een Japans tijdschrift online die twee nieuwe Pokémon lieten zien. Het ging om de evoluties van Swirlix en Spritzee. Ondertussen heeft Nintendo deze twee Pokémon bevestigd. Het gaat om Aromatisse en Slurpuff. Aromatisse is de geëvolueerde vorm van Spritzee. Aromatisse is een geur-Pokémon en kan zodoende verschillende geuren afgeven. Met deze geuren kan ze gevechten beïnvloeden in haar voordeel. Aromatisse kan de Healer ability gebruiken.

Slurpuff is de geëvolueerde vorm van Swirlix. Slurpuff kan goed ruiken en kan zodoende nauwelijks ruikbare geuren identificeren. Enkele bakkers werken samen met Slurpuff. Slurpuff is een schuim-Pokémon die de aanval Sweet Veil kan gebruiken.

Ook verschenen vandaag nog twee Engelse TV-commercials van Pokémon X en Pokémon Y. De eerste vertelt over het nieuwe avontuur dat de games je kunnen bieden en de tweede laat je kennismaken met de nieuwe legendarische Pokémon. Pokémon X en Pokémon Y verschijnen wereldwijd op 12 oktober voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Pokémon X (Nintendo 3DS)

Pokémon Y (Nintendo 3DS)