[Media] Geschreven door Patrick op 2013-10-08 18:53:17

Jonathan Morin: "Watch Dogs is gewoon een schitterende game op de Wii U"

Vandaag zijn er off-screen beelden online verschenen en heeft Ubisoft een uitspraak gedaan over de Wii U-versie van Watch Dogs. Watch Dogs is een nieuwe franchise van Ubisoft waarin het allemaal draait om Aiden Pierce. Aiden is een hacker en woont in Chicago, Amerika. De gehele stad is onder de controle van CTOS, Central Operation System. Het is aan de hacker om dit cruciaal systeem onder zijn macht te krijgen en hiermee de stad te redden. Hoewel Aiden een zijn krachten inzet voor het goede, is de lokale en internationale politie het daar niet mee eens. Al snel heeft Aiden niet alleen de criminelen achter zich, maar ook de machthebbende uit de stad. Vandaag heeft Jonathan Morin, creative director van Ubisoft Montreal, aangegeven in een interview dat de Wii U-versie van Watch Dogs er schitterend uitziet. Hij vertelde (vertaald):

"Ik zou zeggen dat de Wii U-versie van Watch Dogs ongeveer tussen current-gen en next-gen inzit. Het is moeilijk om het precies te zeggen. Ik nijg meer naar dichterbij current-gen dan next-gen voor bepaalde dingen maar het is gewoon een schitterende game op de Wii U en het is cool om het op te Wii U GamePad te spelen.
Ook verschenen er nog enkele off-screen video's van Watch Dogs online. De beelden zijn opgenomen op de Russische Igromir 2013 Expo. Watch Dogs zal vanaf 21 november 2013 in de Europese winkelschappen liggen voor onder andere de Wii U.

Gekoppelde games

Watch Dogs (Wii U)