[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-10-10 13:08:44

Drie nieuwe Wii U-bundels aangekondigd voor Europa

Nintendo heeft laten weten dat er drie nieuwe Wii U-bundels naar Europa komen. Voor het aankomende seizoen vol met feestdagen heeft Nintendo of Europe laten weten dat er drie nieuwe Wii U-bundels naar Europa komen. De eerste bundel is de Mario & Luigi Premium Pack, deze zal een 32 GB Wii U-console en één disc bevatten met zowel New Super Mario Bros. U als New Super Luigi U. Verder is er een Wii U GamePad, Wii Remote Plus en een sensorbalk aanwezig. Deze Mario & Luigi Premium Pack zal vanaf 8 november 2013 te koop zijn in de Europese winkelketens.

De tweede Wii U-bundel zal met het spel Wii Party U zijn. De Wii Party U Basic Pack bevat een witte Wii U-console met 8GB aan geheugen. Tevens zal er een witte Wii U GamePad, Wii Remote Plus, sensorbalk en Nintendo Land aanwezig zijn. Deze bundel verschijnt op 15 november 2013 in de Europese winkelketens.

De laatste en derde Wii U-bundel is de Just Dance 2014 Basic Pack. Deze verschijnt vanaf 22 november 2013 en zal de spellen Just Dance 2014 en Nintendo Land hebben. Tevens is er een witte Wii U-console met 8GB aan geheugen aanwezig. Verder zal er een witte Wii U GamePad, sensorbalk en een Wii Remote Plus in de bundel zitten.

"Goed nieuws voor spelers die houden van gevarieerde spelervaringen en waar voor hun geld: Nintendo kondigt drie nieuwe Wii U-hardware bundels aan die in november worden gelanceerd. De nieuwe bundels bevatten spellen die ideaal zijn om tijdens de feestmaand met vrienden en familie te spelen, zoals Wii Party U en Just Dance 2014. Er verschijnt ook een bundel waarin New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U zijn gecombineerd op één speciale speldisk."
De adviesprijzen van de bundels zijn nog niet bekend.

Gekoppelde games

New Super Mario Bros. U (Wii U)

Nintendo Land (Wii U)

Wii Party U (Wii U)

New Super Luigi U (Wii U)

Just Dance 2014 (Wii U)