[Nieuws] Geschreven door Marcel op 2013-10-19 19:28:22

Eiji Aonuma wilde Zelda Wii U tijdens zijn bezoek aan Duitsland en New York presenteren

In een interview met het Duitse Gameswelt TV spreekt Aonuma over de toekomstige aankondiging van Zelda Wii U. Zelda-producer Eiji Aonuma heeft de afgelopen weken New York en diverse plaatsen in Europa bezocht om The Legend of Zelda: A Link Between Worlds te promoten. Eigenlijk wilde hij ook al iets presenteren van het nieuwe Zelda-avontuur voor de Wii U, maar omdat hij te druk was met het voorbereiden van zijn The Legend of Zelda: A Link Between Worlds presentatie had hij hier geen tijd meer voor. Gameswelt vroeg hem specifiek wanneer Zelda Wii U aangekondigd gaat worden en of deze op E3 getoond gaat worden (vertaald):

"Eigenlijk wilde ik een aankondiging voorbereiden voor mijn bezoeken aan Duitsland en New York. Ik had het echter te druk met het voorbereiden van mijn presentatie voor The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en daarom kan ik nu nog niets 'nieuws' laten zien. Zodra ik terug ben op mijn kantoor begin ik met de voorbereidingen om iets nieuws te kunnen tonen."
Eerder liet Aonuma al weten dat hij ons meer over Zelda Wii U zou vertellen op de E3 van 2014, maar uit deze reactie blijkt dat de game wellicht zelfs eerder aangekondigd gaat worden.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)