[Nieuws] Geschreven door Patrick op 2013-10-24 19:33:31

Twee nieuwe game-modi onthuld van Super Mario 3D World

Vandaag zijn twee nieuwe game-modi onthuld van Super Mario 3D World voor de Wii U. In een presentatie heeft co-director Kenta Motokura kort over twee nieuwe game-modi van Super Mario 3D World gesproken. De eerste game-modus heet "The Adventures of Captain Toad". In deze modus bestuur je de omgeving met de gyrossensor. Het doel van deze modus is het verzamelen van vijf groene sterren. Kenta Motokura vertelde (vertaald):

We dachten eerst na over nieuwe gameplay die we konden introduceren met het gebruik van de Wii U GamePad. Normaal gesproken kan Mario springen. Wat als we nu een feature zouden introduceren waarbij je niet kan springen? Een van de dingen die je in deze game-modus kunt ervaren is, dat het verwijderen van de mogelijkheid om te springen de manier verandert waarop interactie plaats vindt met de wereld en de vijanden die je tegenkomt.
De tweede game-modus die toegevoegd zal worden heet "Mystery House". Spelers moeten parcoursen afleggen in een bepaalde tijd terwijl ze groene sterren verzamelen. Er wordt gezegd dat deze modus lijkt op de Mystery Boxes uit Super Mario 3D Land. Super Mario 3D World ligt vanaf 29 november 2013 in de Europese schappen.

Gekoppelde games

Super Mario 3D World (Wii U)