[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-10-26 13:37:55

Miyamoto: "Onze focus lag niet bij online multiplayer voor Super Mario 3D World"

Shigeru Miyamoto heeft gesproken over waarom er geen online multiplayer in Super Mario 3D World zit. Super Mario 3D World is de nieuwste 3D-Mario en de eerste voor Nintendo's nieuwste console, de Wii U. In dit spel kun je met vier spelers tegelijkertijd spelen en kan de speler kiezen om Princess Peach, Toad, Mario of Luigi te spelen. Het spel kent vele nieuwe power-ups en tevens oude bekende power-ups kennen haar terugkeer. Wederom zal Bowser de rol als "bad guy" op zich nemen en ontvoert hij de Sprixie Princess.

Gisteren hadden we vele stukjes artwork en heel veel video's van Super Mario 3D World. Vandaag hebben we Shigeru Miyamoto die spreekt over het gebrek aan online multiplayer. In een interview vertelde de beste man (vertaald):
"Hoewel online spelen technisch mogelijk is, hadden we er gewoon geen focus voor. Mensen zullen het pas echt ervaren wanneer ze comfortabel met elkaar spelen, net zoals bij Pikmin het geval was.

Het antwoord op deze vraag kan wellicht veranderen in tien jaar, wanneer we het onbelangrijk vinden om het gezicht van je medespeler te zien. Dan kun je jezelf focussen op meerdere functies voor online. Maar voor nu ligt onze focus op een comfortabele manier van spelen met mensen in dezelfde kamer."
Super Mario 3D World ligt vanaf 29 november 2013 in de Europese schappen.

Gekoppelde games

Super Mario 3D World (Wii U)