[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-11-08 13:37:42

Eiji Aonuma: "Ik denk altijd, dit is mijn laatste Zelda-spel, maar ik wil ook perfectie"

In een interview met GamesTM heeft Eiji Aonuma, president van de The Legend of Zelda-reeks, gesproken over perfectie. De president van de The Legend of Zelda-reeks heeft gesproken in een interview over dat hij iets nieuws wil gaan doen. Sinds The Legend of Zelda: Ocarina of Time is Eiji Aonuma betrokken bij de serie. Na deze vijftien jaar wil Aonuma iets anders doen, maar telkens wanneer hij besluit dat de nieuwe Zelda-game zijn laatste is, wil hij nog een spel maken om perfectie te behalen. In het interview zei Eiji Aonuma (vertaald):

"Ik maak deze spelen altijd met de gedachte dat het mijn laatste is. Echter, als het werk klaar is, heb ik altijd spijt en wens ik dat we dit of dat hadden kunnen doen. Uiteindelijk maak ik dan nog een Zelda-spel. Ik denk dat deze cyclus verbroken kan worden wanneer ik de perfecte The Legend of Zelda-game kan maken. Maar misschien kan ik dat niet maken wanneer ik mijn hele leven ernaar zoek. Ik weet dat ik niet altijd kan werken als ontwikkelaar. Ik hoop dat ik uiteindelijk een spel kan creƫren dat zo dichtbij perfectie zit als mogelijk is. Dit moet gebeuren in de nabije toekomst zodat ik met pensioen kan gaan zonder spijt te krijgen."
De eerst volgende The Legend of Zelda-game is The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Dit spel voor de Nintendo 3DS verschijnt op 22 november 2013 in de Europese winkels.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Nintendo 3DS)