[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-11-08 14:04:16

Nintendo bezig met grote televisie reclame-campagne voor Super Mario 3D World

Nintendo UK product manager Roger Langford heeft in een interview gesproken over de grote televisie reclame-campagne dat gepland staat voor Super Mario 3D World. Gisteren hadden we enkele video's van Super Mario 3D World waaronder enkele Japanse reclames. Vandaag hebben we informatie over Nintendo en dit Wii U-spel. Zo heeft Nintendo een grote televisie reclame-campagne gepland staan voor dit spel. Nintendo UK product manager Roger Langford heeft gesproken in een interview over deze campagne. Hij wist te melden (vertaald):

"Mario is een perfecte titel voor families deze Kerstmis, niet alleen omdat de gehele familie van elke leeftijd dit leuk vindt, maar ook omdat dit de eerste 3D Mario platformer ooit is waar multiplayer mogelijk is.

Voordat het spel in de winkelschappen ligt, ligt onze focus online en op Facebook. Gericht op Mario-fans. We zullen ook een grote televisie campagne starten voor families en kinderen. We focussen hier op de belangrijkste mogelijkheden uit het spel en de Wii U-hardware. Later zullen we zowel online als via de televisie reclame maken voor het spel."
Super Mario 3D World ligt vanaf 29 november 2013 in de Europese winkelschappen voor de Wii U.

Gekoppelde games

Super Mario 3D World (Wii U)