[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-11-18 19:08:00

Masahiro Sakurai's spraak wordt vastgelegd tijdens het werken, maar vindt dat niets

Masahiro Sakurai heeft in zijn blog voor Famitsu laten weten dat zijn stem tijdens het werken opgenomen wordt. Masahiro Sakurai is het brein achter de Super Smash Bros.-serie en Kirby. De beste man werkt sinds zijn negentiende aan games voor consoles en heeft ondertussen al meer dan één dozijn spellen op zijn naam staan. Sakurai werkt op het moment aan Super Smash Bros. 3DS en Super Smash Bros. Wii U. Dit gebeurt in een studio en daar is Masahiro Sakurai vaak aanwezig. Wanneer Sakurai aanwezig is, worden er ook spraakopnames gebruikt. Via zijn wekelijkse blog voor het Japanse blad Famitsu heeft Masahiro Sakurai laten weten dat alles wat hij zegt, wordt vastgelegd. Hij zei hierover (vertaald):

"De mensen die onder toezicht staan, kunnen zo de opnames opnieuw beluisteren. Zo blijven mijn op- en aanmerkingen duidelijk en kunnen ze niet verwateren of op meerdere manieren te interpreteren zijn.

Alles wat ik zeg, wordt opgenomen. Om eerlijk te zijn voelt dat niet zo goed. Je weet dat de meeste mensen niet gewend zijn om zijn of haar stem terug te horen?"

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)