[Prijsvraag] Geschreven door Quint op 2013-11-26 01:55:00

Win: 1x Bravely Default + 3x Bravely Default artbook

In samenwerking met Nintendo Benelux geven we 1x Bravely Default + 3x Bravely Default art book weg. De grote JRPG-release van dit jaar aan het Nintendo-front is zonder twijfel Bravely Default voor de Nintendo 3DS. Het spel betreft een spirituele opvolger op het zeer geslaagde Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, welke in 2010 voor de Nintendo DS verscheen. Bravely Default maakt veel gebruik van de Nintendo 3DS augmented reality features en legt een grote nadruk op de unieke, grafische stijl.

Wij geven 1x de game Bravely Default weg en 3x een Bravely Default Artbook 1e prijs: Bravely Default game + art book 2e prijs: Bravely Default art book 3e prijs: Bravely Default art book

Hoe kan ik Bravely Default en/of een artbook winnen? Heel simpel! Stuur de correcte antwoorden op de volgende vragen samen met je volledige naam- en adresgegevens naar met als onderwerp 'Bravely Default' en wie weet selecteren wij jou dan (willekeurig) als winnaar: 1. Hoe heten de vier hoofdpersonages (voor- en achternaam) uit Bravely Default? 2. Wat was de subtitel van Bravely Default in Japan, toen deze daar voor het eerst in 2012 verscheen? 3. De versie van Bravely Default die wij in Europa op 6 december krijgen, betreft een verbeterde versie van het in 2012 in Japan verschenen Bravely Default. Japan krijgt deze verbeterde versie echter ook en wel op 5 december van dit jaar. Wat is de subtitel in Japan van deze verbeterde versie? Hint: je kunt alle antwoorden hier op N1ntendo vinden. Neem voordat je meedoet eerst even een kijkje naar de voorwaarden: Voorwaarden • Je moet woonachtig zijn in Nederland, België of Luxemburg. • Maximaal één inzending per adres is toegestaan. • Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. • De prijsvraagwinnaars worden op de frontpage van N1ntendo.nl bekend gemaakt • De adresgegevens worden door Nintendo Benelux gebruikt voor het verzenden van de prijzen en worden niet doorgespeeld aan derden. • Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux. • N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, wat voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de actie. De prijsvraag loopt tot en met maandag 2 december 2013 23:59. Succes!

Gekoppelde games

Bravely Default (Nintendo 3DS)