[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-11-25 14:20:43

Sakurai vertelt over extreem drukke dagen tijdens ontwikkeling van Super Smash Bros.

In Sakurai zijn wekelijkse column heeft hij geschreven over zijn drukke werkdagen en zijn affectie voor het werk dat hij doet. Masahiro Sakurai is het creatieve brein achter de Super Smash Bros.-reeks en achter het schattige roze wezen Kirby. Tot op de dag van vandaag is het gezicht van deze game-icoon de handtekening van Sakurai. Op het moment is de beste man druk bezig met de ontwikkeling van Super Smash Bros. 3DS en Super Smash Bros. Wii U. Masahiro Sakurai heeft via zijn wekelijkse column in het Japanse blad Famitsu laten weten hoe druk hij het heeft. Hij vertelde (vertaald):

"Ik leef op loopafstand van de ontwikkelingsstudio sinds dat de ontwikkelingen voor de nieuwe Super Smash Bros. zijn begonnen. Als ik een nieuwe Super Smash Bros.-game ontwikkel, dan neem ik ieder aspect heel serieus. Tijd verliezen omdat ik de laatste trein moet hebben, kan en mag niet gebeuren. Daarom ben ik tijdelijk naar Shinagawa, Tokyo verhuisd"

Verder wist Masahiro Sakurai te melden waaruit zijn lunch pauze bestond. Hij schreef het volgende (vertaald):
"Het tweede halfuur van mijn pauze gebruik ik om met vier spelers tegen elkaar te spelen. Op dit punt is de nieuwe Super Smash Bros. leuker dan Melee of Brawl. We moeten blijven werken om dingen dynamisch te houden en de balans niet te gelijk te houden. Als we alles gelijk maken, zit er geen persoonlijkheid n de personages. Overigens, ik win deze gevechten altijd."
Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS liggen volgend jaar in de Europese schappen. Met dank aan N1ntendo-lid MarioKarter voor het melden van dit nieuws.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)