[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-11-28 21:06:50

Batman: Arkham Origins DLC komt volgende maand, grote DLC in 2014

Batman: Arkham Origins' downloadbare content verschijnt volgende maand, de eerste downloadbare content met een groot verhaal in 2014. Batman: Arkham Origins is het derde deel in de Batman: Arkham-serie. Het spel speelt zich af voor de andere twee games in de serie en neemt de speler mee naar het verleden van Batman. Je leert de belangrijke personages voor het eerst kennen en zo ontdek je de grondslag van de relaties in de andere games. Eerder deze maand kwam er downloadbare content vrij voor Batman: Arkham Origins. Verschillende outfits werden vrijgegeven bij deze content. Vandaag is er bekendgemaakt dat de nieuwe downloadbare content, Initiation, volgende maand verschijnt. In Initiation volgen spelers het verhaal van de jonge Bruce Wayne, waarbij Wayne leert om een ninja te zijn.

Verder is er vandaag bekendgemaakt dat de eerste DLC met een groot verhaal begin 2014 verschijnt. Batman: Arkham Origins' nieuwe downloadbare content zal qua verhaal "één van de belangrijkste relaties uitleggen". Senior producer Ben Mattes vertelde EuroGamer (vertaald):
"De downloadbare content staat in één lijn met Origins. Niet noodzakelijk betreft personages, maar wel betreft de relaties. Het is een DLC dat zich focust op één van de belangrijkste relaties in het Batman-universum."
De Wii U-versie van Batman: Arkham Origins is sinds 8 november dit jaar beschikbaar in Europa.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins (Wii U)