[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-11-30 12:48:52

Bravely Default's ontwikkelaars positief over de ontvangst van de game in westen

De ontwikkelaars achter Bravely Default zijn positief verrast over de ontvangst van de Nintendo 3DS-game in het westen. Bravely Default is een RPG voor de Nintendo 3DS, gemaakt door ontwikkelaar Silicon Studio, bekend van onder andere 3D Dot Heroes. Het spel zal veel gebruik maken van augmented reality features en men heeft veel nadruk gelegd op de unieke, grafische stijl. Het spel wordt daarbij voorzien van diverse cutscenes. Ook op muzikaal gebied pakt de game flink uit met vele nieuwe composities en voice-overs voor de dialogen. De ontwikkelaars achter Bravely Default hebben gereageerd op de vele vraag naar het Nintendo 3DS-spel vanuit het westen. Via Twitter hebben ze laten weten (vertaald):

"Bravely Default is een spel dat ontwikkeld is voor RPG-fans in Japan. We dachten dat een uitbreiding naar het westen onmogelijk was. We zien dat er zoveel mensen enthousiast zijn over de titel, dat raakt me diep."
Bravely Default voor de Nintendo 3DS ligt vanaf 6 december in de Europese winkelschappen. Er is ook een demo te downloaden in de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Bravely Default (Nintendo 3DS)