[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-12-06 13:08:47

Ubisoft spreekt over het uitstellen van spellen

In een interview sprak Ubisoft North America president Laurent Detoc over het uitstellen van games. Ubisoft heeft de afgelopen twaalf maanden meer dan één titel flink uitgesteld. Zo begonnen we met Rayman Legends, welke eigenlijk rond de launch van de Wii U in de winkelketens moest liggen. Meer recentelijk zagen we dat Watch Dogs uitgesteld werd. Het spel zou eigenlijk een release in november kennen, maar dankzij onduidelijkheden komt het spel nu in het tweede kwartaal van 2014. De president van Ubisoft Noord-Amerika, Laurent Detoc, sprak over het uitstellen van spellen. Zo wist hij te melden (vertaald):

"Er zijn tijden wanneer we moeilijke beslissingen moeten nemen, zoals een release verschuiven. Maar uiteindelijk zijn we er zeker van dat het het spel ten goede komt.

Een geweldig spel, zoals Far Cry 3 vorig jaar of Rayman Legends dit jaar, moet de juiste bronnen en tijd krijgen om ervoor te zorgen dat het goed gedaan wordt. We zijn trots op hoe ver we zijn gekomen en gebruiken de next generation om te groeien, een groter marktsegment te krijgen en een geweldige ervaring aan onze fans te geven.

We geloven dat uiteindelijk onze fans invloed hebben op onze franchises, onze zaken en ons succes. Als we meeslepende ervaringen maken, naar onze fans luisteren en slimme zaken doen, dan winnen we de race."

Gekoppelde games

Watch Dogs (Wii U)