[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-12-11 16:47:00

[UPD] Nintendo of Germany: "Super Smash Bros. en Mario Kart 8 komen lente 2014"

In een interview zei Bernd Fakesch, general manager van Nintendo of Germany, dat Super Smash Bros Wii U en Mario Kart 8 in de lente van 2014 komt. Bernd Fakesch heeft in een interview gepraat over de releasekwartaal van Super Smash Bros. Wii U en Mario Kart 8. Hij wist te melden dat allebei de titels in de lente van 2014 zullen verschijnen. Een opmerkelijke uitspraak aangezien hierover nog geen duidelijkheid betrof. De general manager van Nintendo of Germany zei (vertaald):

"Volgende lente komen er twee grote titels aan voor onze thuisconsole, Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Wii U."
Super Smash Bros. Wii U ligt volgend jaar in de Europese schappen, Mario Kart 8 ligt in de lente van 2014 in de Europese winkelschappen. *UPDATE 12-11-2013 16:51* Nintendo Benelux heeft gereageerd op dit artikel en wil het nieuws graag rechtzetten:
"We willen verduidelijken dat de speculatie over de releasedatum van Super Smash Bros. voor Wii U in de lente van 2014 het resultaat is van een onjuiste quote in een interview. Het originele artikel is aangepast en op dit moment hebben we geen andere aankondigingen."
Het ziet er daarmee naar uit dat lente 2014 voorlopig weer van de baan is. Het originele artikel bevat inmiddels de woorden 'volgend jaar' in plaats van 'volgende lente'.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Mario Kart 8 (Wii U)