[Nieuws] Geschreven door Quint op 2013-12-11 17:34:19

Prijsvraagwinnaars 1x Bravely Default + 3x Bravely Default artbook

Ben jij één van de gelukkige winnaars geworden van Bravely Default en/of een artbook? In samenwerking met Nintendo Benelux gaven wij gedurende één week 1x Bravely Default + 3x Bravely Default artbook weg. Wij beoordeelden de game onlangs met een zeer nette 8,9 in onze review.

Het enige wat we je vroegen te doen, was het juiste antwoord te geven op de volgende vragen: 1. Hoe heten de vier hoofdpersonages (voor- en achternaam) uit Bravely Default? 2. Wat was de subtitel van Bravely Default in Japan, toen deze daar voor het eerst in 2012 verscheen? 3. De versie van Bravely Default die wij in Europa op 6 december krijgen, betreft een verbeterde versie van het in 2012 in Japan verschenen Bravely Default. Japan krijgt deze verbeterde versie echter ook en wel op 5 december van dit jaar. Wat is de subtitel in Japan van deze verbeterde versie? De juiste antwoorden betroffen: 1. Agnès Oblige, Tiz Arrior, Edea Lee en Ringabel (meerdere variaties zijn hier goed gerekend) 2. Flying Fairy 3. For the Sequel

89% procent van alle inzendingen was correct, waardoor we uit flink wat mensen konden kiezen. Uiteindelijk zijn de volgende drie personen willekeurig als winnaars naar boven gekomen:

1. Game + artbook: Stijn Doorenspleet uit Gent 2. Artbook: Abdoullah Alouati uit Ede 3. Artbook: Nadia van Axel Dongen uit Amsterdam

Van harte gefeliciteerd! We zullen de prijzen begin volgende week toesturen. Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort verschijnt er ongetwijfeld weer een nieuwe prijsvraag...houd N1ntendo.nl dus in de gaten!

Gekoppelde games

Bravely Default (Nintendo 3DS)