[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-01-14 13:30:48

Gerucht: Tropical Freeze heeft zestig levels en meerdere dierenvrienden

Er is een gerucht tot leven gekomen dat Donkey Kong Country: Tropical Freeze in totaal zestig levels kent en je met meerdere dierenvrienden kunt spelen. In Donkey Kong Country: Tropical Freeze neemt Donkey Kong en zijn familie het op tegen de Snowmads. Deze noordelijke dieren veranderen het eiland van Donkey Kong in een ijzige omgeving. Om zijn eiland terug te krijgen, reist Donkey Kong langs verschillende eilanden. Naast Diddy Kong zijn ook Dixie en Cranky Kong partnerpersonages die je helpen bij je avontuur.

Eerder sprak de CEO van Retro Studios over het hergebruiken van bronnen voor Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Vandaag is het gerucht ontstaan dat dit Wii U-spel in totaal zestig levels kent, aldus het OnlineNintendoMagazine. Verder sprak Michael Kelbaugh met het ONM en hierin zei de CEO en president van Retro Studios (vertaald):
"In Tropical Freeze, het voelt aan alsof we nog enkele dingen extra hadden kunnen doen met de dierenvriendjes."
Over welke dierenvrienden Michael Kelbaugh het heeft is vooralsnog niet bekendgemaakt. Tevens is het niet zeker dat bovenstaande informatie klopt. Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt op 21 februari 2013 in Europa voor de Wii U.

Gekoppelde games

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Wii U)