[Media] Geschreven door Erik op 2014-01-30 12:05:00

Nieuw screenshot Super Smash Bros. komt met details over de gameplay

Naast fris beeldmateriaal, heeft Sakurai via Miiverse ook een bericht over de gameplay van Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS meegedeeld. De exacte naam is nog niet bekend, maar de nieuwste telgen van de Super Smash Bros. serie zullen verschijnen op de Wii U en Nintendo 3DS. Beide maken gebruik van een aparte grafische stijl. Waar de Wii U-versie meer voor realisme gaat, is de titel voor de handheld meer cartoony. Ook maken beide spellen gebruik van aparte locaties en - vermoedelijk - personages. Elke dag brengt de 'game director' van Super Smash Bros., Masahiro Sakurai een screenshot uit via Miiverse. Vandaag heeft hij er echter ook een bericht bij geplaatst, die stelt dat er vele effecten meespelen bij de aanval die Pit en Link op elkaar afvuren. Ze lijken misschien hetzelfde, maar toch stoppen de pijlen dichter in de buurt van Pit. Sakurai legt uit waarom (vertaald):

"Link en Pit gebruiken beide een pijl-en-boog, maar als zij deze tegelijk afvuren stoppen de pijlen dichter bij Pit. Naast de snelheid en de kracht van een aanval, zijn er vele elementen die dit beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn nauwkeurigheid, kwetsbaarheid na een aanval en ongerelateerd lijkende kenmerken zoals de vaardigheden van een bepaald personage."
Het is nog niet bekend wanneer Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS in de schappen ligt. Vermoedelijk ergens begin dit jaar.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)