[Nieuws] Geschreven door Mink op 2014-02-04 12:56:54

Ubisoft: "Het opheffen van onze merknaam is gefraudeerd, wij nemen de naam terug"

Na veel ophef over het opzeggen van de merknaam Watch Dogs, heeft Ubisoft eindelijk een verklaring gegeven. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Ubisoft haar merknaam van Watch Dogs heeft opgezegd. Vandaag heeft Ubisoft hier een verklaring voor gegeven. Volgens Ubisoft is het niet Yves Guillemont geweest die het merknaam heeft opgezegd, maar een fraudeur. Ubisoft liet officieel weten (vertaald):

"Op 1 februari 2014 heeft Ubisoft Entertainment een e-mail verkregen van TEAS@uspto.gov met de melding naar Ubisoft Entertainment dat de 'Request of Express Abandonment' is ingevuld. Het ging over Application Serial No. 85642398. De Request of Express Abandonment zou gesigneerd zijn door de CEO van Ubisoft Entertainment, Yves Guillemot.

De heer Guillemot heeft geen enkel Request for Express Abandonment getekend en Ubisoft Entertainment heeft er ook geen aangevraagd. Deze Request is een fraude en Ubisoft weet hier helemaal niets mee te maken."
Ubisoft heeft gevraagd om het merknaam onveranderd te laten. Watch Dogs komt in de lente van 2014 uit in Europa voor onder andere de Wii U.

Gekoppelde games

Watch Dogs (Wii U)