[Nieuws] Geschreven door Michiel V. op 2014-02-12 13:16:00

WB Montreal: "Voorlopig geen patches meer voor Batman: Arkham Origins"

Ontwikkelaar Warner Bros. Montreal heeft gemeld dat er geen patches meer komen voor Batman: Arkham Origins. Batman: Arkham Origins is het derde deel in de Batman: Arkham-serie. De game speelt zich zo'n vijf jaar voor het eerste deel Batman: Arkham Assylum af. In tegen stelling tot de eerste twee delen in de serie werd deze game ontwikkelt door Warner Bros. Montreal en niet door Rocksteady. Wij gaven dit spel een nette 7,5 in onze review. Onlangs hadden fans van Batman: Arkham Origins om een nieuwe patch gevraagd omdat ze last hadden van bugs. Vandaag heeft Warner Bros. Montreal laten weten dat ze zich enkel en alleen willen focussen op het uitbrengen van nieuwe content en niet van plan zijn om nieuwe patches uit te brengen. Enkel en alleen als spelers niet meer verder kunnen spelen zal er een uitzondering worden gemaakt. Zo liet Warner Bros. Montreal weten (vertaald):

"Het team is momenteel hard aan het werk voor de volgende DLC en er zijn geen plannen om een patch uit te brengen om de problemen op te lossen die vermeld werden op het forum. Als we toch verder gaan met het maken van een nieuwe patch, zullen we ons focussen op de bugs die vooruitgang verhinderen, niet op de minder belangrijke bugs die je niet verhinderen om verder te spelen."
Voor vele Wii U-bezitters komt dit nieuws wat extra hard aan. Dit omdat Warner Bros. eerder besloten heeft om toekomstige DLC niet meer naar de Wii U te brengen. De Wii U-versie van Batman: Arkham Origins ligt sinds 8 november 2013 in de rekken.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins (Wii U)