[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-02-11 16:20:00

Aeternoblade krijgt downloadbare content met speciale speelmodus

Er is bekendgemaakt dat Aeternoblade voor de Nintendo 3DS downloadbare content krijgt. AeternoBlade is een sidescrolling Action Platformer voor de Nintendo 3DS, afkomstig van de Thaise ontwikkelaar Corecell Technology. Het spel wordt doorgaans vergeleken met een 'Castlevania-achtige Chronoblade'. De Thaise ontwikkelaar van Aeternoblade heeft via Facebook bekendgemaakt dat Aeternoblade downloadbare content krijgt. Eén van de stukken DLC bevat een "Arena Mode". Dit is een soort survival waarbij je tegen vele vijanden moet vechten en de speler moet overleven. Corecell Technology legt uit hoe de Arena Mode werkt (vertaald):

"De Arena Mode DLC is een modus waarin de speler twintig waves van tegenstanders moet overleven. Het team raadt aan om eerst de verhaallijn uit te spelen en Freya over een geschikte set relikwieën te laten beschikken, voordat je aan de Arena Mode begint."
Er is een demo van Aeternoblade te downloaden in de Nintendo 3DS eShop. Wanneer het volledige spel in de Europese winkels ligt, is nog onbekend.

Gekoppelde games

AeternoBlade (Nintendo 3DS eShop)